Moedige Morgen Meet & Greet

Details
Date:

oktober 31

Time:

09:30 am - 02:30 pm

Click to Register: Click to Register
Organizer

Liefdevol Rebelleren

Website: Organizer's Website
Venue

Het Fluisterhuis

2b Zeggelaarspad, 6741 LP Lunteren

Lunteren, GE, NL, 6741 LP

Maak jezelf vrij van het systeem door een andere realiteit te manifesteren!

Leven als mens van vlees en bloed met een hart en een ziel is niet makkelijk. Het is ons afgeleerd. We zijn geprogrammeerd met de raarste informatie waardoor we ons soms helemaal niet meer herinneren wie we zijn.

Want naast dat we prachtig mooie mensen zijn, zijn we zielen die het eeuwige leven hebben. Deze zielen kunnen scheppen. Ze kunnen realiteit manifesteren samen met de bron/ God of het universum.

De leugens scheiden mens en ziel van elkaar in dit systeem. Heel veel mensen zien de leugens nu en gaan daardoor ook weer opnieuw in verbinding met hun ziel. Daarmee gaan we weer opnieuw in verbinding met wie we werkelijk zijn: co – scheppers met de schepper.

Ieder heeft in dit leven gaven, talenten en doelen meegenomen om mee te werken. Deze gaven, talenten en doelen komen het beste tot zijn recht met bewustzijn. Dat betekent dat als we weten dat we ze hebben dan kunnen we ze inzetten. Daarmee scheppen we realiteit. Daarmee scheppen we een realiteit die hoe dan ook mooier is dan de realiteit die de leugens uit het systeem scheppen.

Ondanks dat het proces van leven vanuit je ziel, wat tevens leven vanuit je hart niet altijd makkelijk is, is er een tool die super simpel voor iedereen beschikbaar is: De Medicijnwielnumerologie.

Deze sjamanistische tool legt in slechts enkele minuten tijd al jouw gaven, talenten en doelen op tafel en laat je zien waar je valkuilen zitten. Het geeft je een handleiding om pijlsnel de leugen en het systeem te verlaten door een totaal nieuwe realiteit te scheppen.

Kom op deze Moedige Morgen bij Frank en Loes Ruesink thuis om je werkelijk ik op deze manier te leren kennen.

De Moedige Morgen (voorheen Medicine Morning) is een reset die je leven verandert. Je krijgt antwoord op al je vragen hoe jij je werkleven, je liefdesleven, je gezinsleven kloppend kan maken maar vooral wat er nodig is om jouw missie hier op aarde te leven.

Loes en Frank kijken er naar uit om je te zien op deze Moedige Morgen.