Afspraak maken

Ik heb ruim 17 jaar ervaring in mensen in hun creatiekracht zetten. Ik heb lessen gevolgd bij Roy Martina, Jan-Willem van de Wetering, Joop van der Hagen, Kitty Haccou, Anna Touw – Smit, Black Bear, Don Rámon en zelfs Neal Donald Walsch. Ruim 12 jaar daarvan werk ik met de technieken en methodes die ik heb geleerd van Maarten Oversier. Ik ervaar mijn methode als door mij zelf ontwikkeld en ze heet “Medicine Loes”.

Je kan kiezen uit twee verschillende sessies:

  • Gouden Stoel Sessie / Creatiekracht Sessie: Ben jij zoekende naar wat jouw unieke creatiekracht is? Ben jij op zoek naar jouw levensdoel en jouw zielsmissie? Voel jij dat jij nog niet leeft in de realiteit waar jij van droomt? Kom dan langs voor een Gouden Stoel Sessie. In deze sessie leren we je naar jezelf te kijken vanuit jouw persoonlijke creatiewiel (creatiewielnumerologie -medicijnwielnumerologie). Het creatiewiel is gelijk aan de vier windrichtingen. We rekenen na aanleiding van jouw geboortedatum vijf getallen op de windrichtingen uit. We gaan diep op deze blauwdruk en handleiding van jezelf in, zodat jij het in jouw dagelijkse leven en in al jouw creatieprocessen bewust kan gaan leven. En niets jou meer tegenhoudt om jouw wereld zonder problemen te scheppen. Jouw ziel hoort op de Gouden Stoel in je hart te zitten en van hier uit het spel te spelen op aarde. Deze sessie is de perfecte manier om kennis te maken met de manier waarop wij jou langere tijd kunnen begeleiden in jouw creatieproces vanuit de ziel via jaartraining. De duur van de sessie is iets minder dan 2 uur. Kosten zijn € 249,-.
  • Helden Bank Sessie / Voorouderheling Sessie: Heb jij nog last van oude onverwerkte ervaringen vanuit jouw familiesysteem? Trappen er voorouders via jou op de rem als het gaat om het waarmaken van jouw hartsverlangen? Kom dan langs voor deze regressiesessie voorouderheling. Hierin breng ik jouw aandacht naar onverwerkte ervaringen en onverwerkte emoties toe. Dit zodat jij de ervaringen verwerkt en jouw creatieproces volbracht kan worden evenals je zielsmissie. Daarna kan je creëren met de kracht van je voorouders. Deze sessie vindt met veel aandacht en rust plaats. Je wordt liggend op een bank in een trans gebracht waarin je nog volledig bewust bent van het hier en nu en tegelijk ook toegang hebt tot jouw eigen onderbewuste. Let op!!! deze sessie is alleen geschikt voor mensen die systemisch werk, via trans of hypnose in het onderbewuste reizen, opstellingen en/of energiewerk kennen. Gebruik deze sessie daarom ook als extra ondersteuning in de jaartraining. De duur van de sessie is ongeveer 2 uur. Kosten zijn € 249,-.

Medicine Loes geeft deze sessies.

Deze sessies vinden op TWEE PLEKKEN plaats.

In ons (Fluister)huis op het Zeggelaarspad 2b in Lunteren (nabij Barneveld). (Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag)

EN in Apeldoorn in het tuinhuis op de Sperwerlaan 19. (Dinsdag en donderdag)

Je ontvang na het boeken een mail waar je verwacht wordt.

Bij de sessie is een stagiair aanwezig.

Deze stagiair is het vak aan het leren en werkt zo nodig mee.

In ieder geval zorgt zijn/haar aanwezigheid voor meer vertrouwen in het proces.

Hij/ zij is de spaceholder en bewaakt de ruimte energetisch.

Laden...