Afspraak maken

Ik heb ruim 17 jaar ervaring in mensen in hun creatiekracht zetten. Ik heb lessen gevolgd bij Roy Martina, Jan-Willem van de Wetering, Joop van der Hagen, Kitty Haccou, Anna Touw – Smit, Black Bear, Don Rámon en zelfs Neal Donald Walsch. Ruim 12 jaar daarvan werk ik met de technieken en methodes die ik heb geleerd van Maarten Oversier. Ik ervaar mijn methode als door mij zelf ontwikkeld en ze heet “Medicine Loes”.

IN DECEMBER 2022 EN IN JANUARI 2023 KUNNEN ER GEEN HELDEN BANK SESSIES EN GEEN CREATIEKRACHT SESSIES MEER BIJ.

VANAF FEBRUARI ZULLEN ER WEER NIEUWE MOGELIJKHEDEN IN DEZE AGENDA VRIJ KOMEN.

Je kan kiezen uit twee verschillende sessies:

  • Creatiekracht Sessie: Ben jij zoekende naar wat jouw unieke creatiekracht is? Ben jij op zoek naar jouw levensdoel en jouw zielsmissie? Voel jij dat jij nog niet leeft in de realiteit waar jij van droomt? Kom dan langs voor de Creatiekracht Sessie. In deze sessie leren we je naar jezelf te kijken vanuit jouw persoonlijke creatiewiel (creatiewielnumerologie -medicijnwielnumerologie). Het creatiewiel is gelijk aan de vier windrichtingen. We rekenen na aanleiding van jouw geboortedatum vijf getallen op de windrichtingen uit. We gaan diep op deze blauwdruk en handleiding van jezelf in, zodat jij het in jouw dagelijkse leven en in al jouw creatieprocessen bewust kan gaan leven. En niets jou meer tegenhoudt om jouw wereld te manifesteren. Deze sessie is de perfecte manier om kennis te maken met de manier waarop wij jou langere tijd kunnen begeleiden in jouw creatieproces vanuit de ziel via jaartraining. De duur van de sessie is iets minder dan 2 uur. Kosten zijn € 249,-.
  • Helden Bank Sessie: Heb jij nog last van oude onverwerkte ervaringen vanuit jouw familiesysteem? Trappen er voorouders via jou op de rem als het gaat om het waarmaken van jouw hartsverlangen? Kom dan langs voor een regressiesessie voorouderheling. Hierin breng ik jouw aandacht naar onverwerkte ervaringen en onverwerkte emoties toe. Dit zodat jij de ervaringen verwerkt en jouw creatieproces volbracht kan worden evenals je zielsmissie. Deze sessie vindt met veel aandacht en rust plaats. Je wordt liggend op een bank in een trans gebracht waarin je nog volledig bewust bent van het hier en nu en tegelijk ook toegang hebt tot jouw eigen onderbewuste. Let op deze sessie is vooral geschikt voor mensen die systemisch werk, reizen in het onderbewuste, familieopstellingen en/of energiewerk kennen. Gebruik deze sessie daarom ook als extra ondersteuning in de jaartraining. De duur van de sessie is ongeveer 2 uur. Kosten zijn € 249,-.

Deze sessies vinden plaats in ons (Fluister)huis op het Zeggelaarspad in Lunteren (nabij Barneveld). Nr. 2B.

Laden...