Medicine Morning 1 augustus nabij Amersfoort

Details
Date:

augustus 1

Time:

09:30 am - 02:00 pm

Click to Register: Click to Register
Organizer

Frank en Loes Ruesink

Website: Organizer's Website
Venue

Fluisterhuis

Zeggelaarspad 2b 2B, 6741LP Lunteren

Lunteren, Gelderland, NL, 6741LP

Voor mannen en vrouwen die zien wat er aan de hand is en een mooiere wereld willen scheppen dan dit.

Veel leugens liggen op straat en er komen er steeds meer bij. De wereld is ziek. We hebben echter geen veiligheid en bescherming nodig tegen deze zieke wereld. Want we zijn zelf het medicijn. Het enige wat we nodig hebben is vrijheid. Die verkrijgen we door Care, Courage en Creatiekracht.

Deze teaching vindt bij Loes en Frank Ruesink met een kleine groep mensen thuis plaats;

Een Medicine Morning

Met kennis die Loes heeft, begeleidt ze iedere dag mensen om meer te leven en te reageren vanuit hun authentieke zelf. Ze kent haar eigen medicijn, haar eigen blauwdruk in dit leven en ziet steeds opnieuw dat als ze vanuit die energievelden communiceert en acties verricht dat anderen tot wonderen in staat zijn. Ze maakt het mogelijk dat anderen het beste van zichzelf kunnen geven.

Het grootste voorbeeld is op dit moment hoe haar man Frank Ruesink een grote groep Nederlanders bewust heeft kunnen maken dat er een verzwegen waarheid over vaccinatie is. Loes heeft hem steeds opnieuw herinnert aan wat zijn precieze krachten en talenten zijn. En hoe hij het beste precies binnen de energievelden van die krachten en talenten kan functioneren om optimaal resultaat te bereiken.

In deze teaching vertelt Loes over wat krachten en talenten zijn en welke voorwaarden er zijn om deze boven te laten komen. Ook deelt ze hoe zij weet wat die talenten en krachten van iemand zijn.

De mens van vlees en bloed met een hart en ziel is veel sterker dan wat voor een systeem dan ook.

Jij bent de gewone man of vrouw met een missie

Je ontvangt deze ochtend een persoonlijke teaching van jouw medicijnwiel, zodat je met een paar zinnen naar huis gaat die precies jouw medicijn voor deze zieke wereld omschrijven.

Op deze ochtend ervaar je hoe jij jouw unieke plek kan innemen in deze gezondheidsrevolutie als je dat wilt. Je krijgt praktische tools hoe jij Care, Courage en Creatiekracht vóór jouw eigen leven en de wereld kan inzetten.

VOOR ALLES WAT JIJ AAN ZIEKTE WAARNEEMT IN DE WERELD, BEN JIJ HET MEDICIJN!

Dit is een samenkomst in liefde. De 12 vormen van liefde (hieronder op de foto met de hartjeskaartjes te zien) zijn de basis van deze ochtend.

Wat zeggen anderen over de Medicine Morning:

  • Nel; goedemorgen Frank en Loes. Ik wil jullie bedanken voor de mooie dag gister.Ik ben in mijn ziel geraakt en ben vastbesloten de tranen te laten stromen en zo ie zo mijn emoties toe te staan,te voelen,uiten en los te laten.We reden naar huis en zagen twee prachtige regenbogen en een stralende zon.Ga door met jullie mooie missie.
  • Riejette; Dank jullie wel voor de fijne, liefdevolle en verbindende dag in Opperdoes. Met een kleine groep mensen leren in je kracht te (blijven) staan. Bewust te worden van jezelf, je omgeving en voelen- nadenken-uitrekenen wat je sterke en minder sterke eigenschappen zijn.En weten waar je aan mag werken….
  • Henk; Leuk om jou te leren kennen Loes en Frank weer te spreken!Bedankt voor de mooie dag en met name de sessie! De input geeft weer openingen en mogelijkheden op ‘door te stappen’.

P.S: Het ticket dat u ontvangt is ook te gebruiken als factuur.