Liefdevol Rebelleren Experience: Medicine Morning – 21 augustus 2021

Details
Date:

augustus 14

Time:

09:30 am - 02:00 pm

Click to Register: Click to Register
Organizer

Frank en Loes Ruesink

Website: Organizer's Website
Venue

Witte Kerkje

28 Dokter Kimmijserlaan, 6741 DR Lunteren

Lunteren, GE, NL, 6741 DR

Voor mannen en vrouwen die een mooiere wereld willen scheppen voor zichzelf en hun kinderen

Liefdevol Rebelleren Experience: Medicine Morning is de dag waarop jij jouw eigen unieke creatiekracht gaat ontdekken. En dit klinkt grootst maar dat is het ook. Het is niets meer en niets minder dan een reset.

Een reset om jezelf door andere ogen te bekijken en te zorgen dat je niet langer geremd wordt door je persoonlijke karmische pijn. Want jij bent het medicijn. Niemand anders dan jijzelf kan in deze bizarre tijd de verandering brengen. Voor jezelf en daarmee voor anderen.

De grote vraag is alleen weet jij wat jouw unieke medicinale kracht is? Weet jij wat unieke kracht van jouw innerlijke vrouw is? In de afgelopen 10 jaar hebben Loes en ik ontdekt, dat maar heel weinig mensen weten hoe ze vanuit hun levensdoel en hun hartskwaliteit hun werkelijkheid kunnen creƫren.

Zij zijn zich niet bewust van hun unieke gave maar ook niet wat ze nodig hebben om hun hart open te houden. Hierdoor ervaren ze niet de vrijheid en de overvloed, die ze verdienen. Dit maakt ons als mensen zwak en dit maakt het systeem zo sterk.

Wanneer jij jezelf hierin herkent en jij alle relaties kloppend wil maken in jouw leven, dan is deze Liefdevol Rebelleren Experience zeker ook iets voor jou.

Deze dag is een intense ervaring wanneer je houdt van het opdoen van nieuwe kennis en niet bang bent voor een confrontatie met je eigen onbewustheid.

Veel mensen gingen je al voor. Zo ook Nel, Riejette en Hans die hierover het volgende zeiden:

  • “Ik wil jullie bedanken voor de mooie dag gister. Ik ben in mijn ziel geraakt en ben vastbesloten de tranen te laten stromen en zo ie zo mijn emoties toe te staan, te voelen, uiten en los te laten. We reden naar huis en zagen twee prachtige regenbogen en een stralende zon. Ga door met jullie mooie missie”.
  • Dank jullie wel voor de fijne, liefdevolle en verbindende dag. Met een kleine groep mensen leren in je kracht te (blijven) staan. Bewust te worden van jezelf, je omgeving en voelen- nadenken-uitrekenen wat je sterke en minder sterke eigenschappen zijn. En weten waar je aan mag werken….
  • Henk; Leuk om jou te leren kennen Loes en Frank weer te spreken! Bedankt voor de mooie dag en met name de sessie! De input geeft weer openingen en mogelijkheden om door te stappen.

Loes en ik zouden het super tof vinden om je te zien bij deze Liefdevol Rebelleren Experience : Medicine Morning want wij houden van mensen, die bereid zijn om helemaal de macht terug te pakken over hun eigen leven.

Misschien tot snel,

Frank Ruesink

Ps: Wij zorgen voor de koffie en thee en vragen jou om je eigen lunch mee te nemen.