Jouw kind in zijn of haar kracht/ zielsmissie 1 oktober Symposium

Details
Date:

oktober 1

Time:

09:30 am - 03:00 pm

Click to Register: Click to Register
Organizer

Liefdevol Rebelleren

Website: Organizer's Website
Venue

Theater Het Hof

58 Boekhorstenstraat, 6828 DV Arnhem

Arnhem, GE, NL, 6828 DV

OVERWIN DE ANGST DAT HET NIET GOED KOMT MET JE KIND

Na de meer dan geslaagde theaterdagen met Roberto Coppens en de snel uitverkochte dagen met Maarten Oversier gaan we op 1 oktober met een derde gast het theater in.

Haar naam is Nathalie Steffens. Voor velen is ze bekend als die stralende vrouw met het grote “Born to be free” bord op de demo’s. Bij Loes en mij is ze vooral bekend als de familieopstellingen – expert.

Zowel Loes en ik hebben al vele verhelderende inzichten verkregen op haar prachtige locatie in Bathmen middels een aantal opstellingen. Nu de theaterdagen van ons de nieuwe naam Liefdevol Rebelleren Symposia hebben gekregen is het het juiste moment om onze krachten te bundelen met Nathalie. Jij kan er bij zijn.

Beantwoord je één of meerdere vragen met “ja” dan wil je deze dag niet missen:

  • Maak jij je zorgen over de toekomst van je kinderen nu er een agenda wordt uitgerold?
  • Maak jij je zorgen over de leugens die verteld worden aan je kind?
  • Maak jij je zorgen omdat je kind wordt uitgesloten door andere kinderen?
  • Maak jij je zorgen over wat je kind wel of niet eet?
  • Maak jij je zorgen over waar het schermgebruik van je kinderen toe leidt?
  • Maak jij je zorgen over hoe het op school gaat?
  • Maak jij je zorgen over kinderen in het algemeen of je kleinkind(eren)?
  • Maak jij je zorgen omdat je kind niet goed mee komt op school?
  • Maak jij je zorgen om je kind omdat je kind een label / sticker heeft?

Het was Loes’ haar idee dit te organiseren. Ik vond het een top idee. Want waar Loes een geweldige teacher is die in de afgelopen 15 jaar al duizenden mensen heeft laten ervaren; hoe zij zelf het medicijn zijn en de oplossing voor zichzelf en hun kinderen zijn, zie ik Nathalie als de aanvulling om dat wat Loes je leert in jezelf te versterken en te doorvoelen.

Deze dag gaan er twee energievelden samenkomen: Teaching & Healing binnen het thema wie onze autonome en vrije kinderen eigenlijk zijn en welke angsten wij als volwassenen te overwinnen hebben om te zorgen dat het goed komt met onze kinderen.

Aan het eind van de dag ga jij in een nieuwe realiteit naar huis. Een nieuwe realiteit die onderdeel is van de nieuwe wereld. Dit doen we alleen op zaterdag 1 oktober vanaf 09:30 uur.

Voor dit symposium zijn in totaal 80 plaatsen beschikbaar en vol is vol. Bestel daarom ook nu je kaartje voor deze unieke dag in dit unieke theater, met deze unieke dames en dit unieke onderwerp.

De kosten voor het event zijn € 30,-. Je betaalt als aanbetaling € 15,- via deze pagina van Eventbrite. Op de dag zelf betaal je € 15,- content bij binnenkomst. Hopelijk tot zaterdag 1 oktober.

Gezonde groetFrank

Ps 1: De deuren gaan open om 09:30 uur. Het programma begint om 10:00 uur en eindigt om 15:30 uur. Rond 12:30 uur gaan we lunchen, neem hiervoor een lekkere voedzame maaltijd van huis mee. De locatie is het Hof Theater in Arnhem: Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem.

Ps 2: Je betalingsbevestiging, die je direct na betaling ontvangt dient tevens als toegangsbewijs.

Ps 3: Kom je met de auto? Dan kan je in de wijk parkeren of in Musisgaraga: 2 Velperbinnensingel, 6811 Arnhem

Ps 4: Het is in principe niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren, tenzij het event door onvoorziene omstandigheden wordt geannuleerd, dan ontvang je natuurlijk een volledige refund.

Ps 5: Dit symposium is te bezoeken voor volwassenen. Het is vóór kinderen, maar zónder dat er kinderen fysiek aanwezig zijn.