Jaargetijden MM in het theater

Details
Date:

december 21

Time:

09:30 am - 04:00 pm

Click to Register: Click to Register
Organizer

Liefdevol Rebelleren

Website: Organizer's Website
Venue

Theater Het Hof

58 Boekhorstenstraat, 6828 DV Arnhem

Arnhem, GE, NL, 6828 DV

Lieve {%name%},

Jaargetijden Medicine Morning in het theater

We zijn gestart om 4 keer per jaar een bijeenkomst te organiseren waarin alle/zoveel mogelijk deelnemers van de Creatiekracht jaartraining samenkomen.

Dit betekent dat we op elke eerste dag van een nieuwe kwartaal jou uitnodigen voor een dag in het theater. Concreet betekent dit dus 21 maart, 21 juni, 21 september en 21 december.

Het hoofdthema van deze vier dagen in het theater staat in het teken van: “Life your dream”.

Onze intentie om je uit te nodigen voor deze dagen is als volgt:

  • We vieren dan graag met jou de overgang van het oude naar het nieuwe seizoen en willen graag samen met jou jouw pijl richten voor de komende drie maanden op jouw belangrijkste creatie;
  • We nodigen een aantal deelnemers uit om op het podium hun unieke creatiekracht droom uit te spelen.

Deze dag is kosteloos maar geldt voor iedereen, die komt als één van de negen strippen/bijeenkomsten. Naast de teaching van Loes over het nieuwe kwartaal gaan we je op een bijzondere manieren uitdagen om het leven van je droom nog meer kracht bij te zetten.

De deuren van het theater gaan open om 09:30 uur. Het programma start om 10:00 uur en we ronden af tussen 15:00 uur en 16:00 uur. Koffie en thee kan je zowel met pin als contant geld kopen aan de bar. Neem van huist een lekkere lunch voor jezelf mee.Je kan je opgeven voor je op deze pagina te registreren.

Liefdevolle groet,Frank & LoesPs 1: een week voorafgaand aan deze “Life your Dream dag” sturen we nog een bericht met de laatste details mocht je nog vragen hebben, stel ze dan vooral op het bord “praktische vragen jaartraining” in de online Creatiekracht Community.

Ps 2: Indien jij graag een droom wilt uitspelen van jezelf op het podium stuur ons dan een mail naar helpdesk@liefdevolrebelleren.nl